Les cagades dels CM

lunes, 23 de marzo de 2020
MARC GRAU
MARC GRAU

Marc Grau és periodista.

La Columna - (lunes, 23 de marzo de 2020)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

CM són les sigles amb les que coneixem els Community Manager.

Una nova professió, encara no reglada, i que té com a objecitu crear missatges en xárcies socials y altres canals per a que les empreses venguen. Pero a voltes els CM cometen errades que a les empreses que han confiat amb ells els costa molts diners.

Famós és el cas del Comunitiy mexicà de la firma de ulleres d’Elx Hawkers. En plena crisi per la construcción del mur de Donald Trump, a este Community no se li va a acudir altra cosa que dir a Tuiter: “Mexicanos, pónganse estas lentes para que no se les noten los ojos hinchados mañana en la construcción del muro”.

A este comentari va contestar el pilot de Formula 1 Sergio Pérez, mexicà ell, que va dir: “Qué mal comentario. Hoy mismo acabo mi relación con Hawkers”. I amb ell, milers i milers de seguidors d’este pilot amb les conseqüències econòmiques que ja us podeu imaginar.

Una cosa semblant em va passar este divendres quan vaig rebre un e-mail de la Casa del Libro que deia: “Ahora que vamos a pasar tanto tiempo en casa, aprovecha para comprar libros”

A mi em va semblar de molt mal gust. Quant tothom està angoixat per una crisi sanitària de dimensions encara desconegudes no es poden utilitzar estos missatges comercials.

Fer diners amb la preocupació de milions de persones no em sembla molt correcte. No sé qué opineu vosaltres. I també m’agradaria saber qué opineu d’eixe èxode de madrilenys cap a les nostres costes fugint de l’epidèmia i augmentant la nostra corba d’infectats.

Vinga, espere les vostres opiniones sobre estos assumptes.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content