Les llibertats

viernes, 12 de abril de 2019
DANIEL MOLTÓ
DANIEL MOLTÓ

Daniel Moltó és periodista del diari El Mundo

La Columna - (viernes, 12 de abril de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Fa uns mesos vaig anar amb les meues nebodes al refugi antiaeri de Cervantes...per cert, els ho recomane. Els va interessar molt la visita però quan la major, de nou anys, es va adonar que les bombes que caien podien acabar amb les vides de les persones, li va canviar la cara.

A banda de la incomoditat inicial, per haver d'explicar-li amb delicadesa qüestions tan horribles, recorde pensar quina sort tenim, elles jo i vostés, de viure en una de les èpoques més estables d'Espanya i del món.

I que elles, i jo, i vostés som lliures i podem estudiar en igualtat, estimar en igualtat i desenvolupar-nos de forma plena i igualitària. Aquesta estabilitat, aquesta seguretat però, pot portar-nos a creure que coses com la guerra, com la dictadura, com el retall de les llibertats no es repetiran, que tots els avanços socials dels quals gaudim els hem aconseguit per a sempre.

I no és així. De vegades, fins i tot, podem veure-li les orelles al llop i adonar-nos-en de com és de fàcil tornar cap enrere pràcticament un segle, si deixem fer a alguns. Així que no deixem fer a alguns.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content