Marca turística

lunes, 15 de enero de 2018
DANIEL MOLTÓ
DANIEL MOLTÓ

Daniel Moltó és periodista del diari El Mundo

La Columna - (lunes, 15 de enero de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Un poc abans de Nadal, una companya de feina em va demanar consell. Volien passar dos dies a AlcoI amb els xiquets per gaudir de l'àmbient, veure el Tirisit i voltar un poc per la comarca abans de tornar a casa. Van reservar allotjament i em demanaven alguns llocs per menjar el dia 26 de desembre, que és quan estarien per ací. Com a bon alcoià, en dos minuts li vaig passar per whatsapp un llistat d'una desena de bars i restaurants amb els seus respectius telèfons i organitzats per categories culinàries: aquest és més de taretes, aquest és un restaurant molt bo, aquest va obrir fa poc i és més modernet..."Ríete de la guía Michelin".

Van passar els dies i aquesta passada setmana, llegint una nota de premsa de l'Ajuntament on es feia balanç de l'activitat turística del nadal, em vaig recordar i li vaig preguntar a la companya per l'experiència: El Tirisiti molt bonic, la ciutat els va agradar però... De tots els llocs que li vaig recomanar, només van trobar un obert. I fer-se un café o una xocolata després amb els xiquets pel centre, missió impossible. "Potser és que era segon dia de Nadal", vaig pensar per justificar l'injustificable.

Tornant a la nota de premsa que va llançar eixe dia la regidora de l'àrea, m'afegeisc a la felicitació per haver augmentat un 24% el nombre de visitants, gràcies a la marca Alcoi Ciutat de Nadal i coincidisc amb les seues declaracions. No podem morir d'èxit. Cal ampliar serveis i dotacions i cal, com va apuntar la mateixa regidora, que sector privat i administració es coordinen per atraure el turisme i per donar-li els serveis que demanda un visitant cada vegada més exigent. I això, no únicament en Nadal, sinó si és possible, també durant la resta de l'any.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content