No és normal

lunes, 18 de noviembre de 2019
FERRAN CANO
FERRAN CANO

Ferran Cano és periodista , presentador de televisió i columnista en el diari Levante EMV i la revista Urban.

La Columna - (lunes, 18 de noviembre de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Encetem la setmana ja més descansats, sabent una vegada passada la ressaca electoral que si no canvia molt la cosa, no haurem de fer una altra festa de la democràcia en els pròxims mesos, que ja em fa mal la mà de clavar tanta papereta....

Els alcoians que som molt aplicats parlarem en unes urnes plenes de colors que representen partits que marxen per una forqueta on el verd fosc ha guanyat un inquietant protagonisme.

Paraules envoltades d'un estudiat llenguatge amb tints bel·licistes que parlen de lluita i enemics, en un univers paral·lel en què retrocedir vol ser especialitat. 4.955 vots a la nostra ciutat, propiciats en bona part per l'altaveu mediàtic de debats i tertúlies on s'ha donat cabuda a missatges racistes i masclistes, difosos i rebuts amb una terrible naturalitat.

Trobe a faltar més veus en alt que diguen que este tipus d'idees que conviden al passat no són normals. No és natural acceptar missatges llançats a la ignorància, en els que és mira de reüll al que no ha nascut ací, al que sent i estima com vol gràcies a una llibertat que hem de protegir com el tresor que tant va costar d'aconseguir.

La tendència global de l'extrema dreta ja està ací, passa quan la gent està enfadada i necessita sentir fantasies en blanc i negre que tanquen portes, armaris i fronteres. Aprenem de les errades de la història del passat i diguem ben alt que tant de verd fosc no és normal...

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content