Obert tot l'any

viernes, 25 de mayo de 2018
VERÒNICA CANTÓ
VERÒNICA CANTÓ

Verònica Cantó és secretària de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

La Columna - (viernes, 25 de mayo de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Que Cocentaina és un poble viu i dinàmic no ho posa en dubte ningú i ho prova el fet del gran nombre d’activitats culturals i esportives que figuren en l’agenda setmanal. Sense anar més lluny, el cap de setmana passat es van reunir un passe de pel·lícules de festes dels anys 60 i 70, una ruta urbana sobre Sant Hipòlit, una concentració i exhibició de motos i cotxes antics, una sarsuela al Centre Cultural El Teular, la ruta del Quinto i tapa, les portes obertes del Castell i del castell de Penella i les 13 Hores Esportives.

Que Cocentaina és un poble amb un magnífic patrimoni arquitectònic i cultural també és una obvietat. Només cal visitar el Palau Comtal, les esglésies, els museus, les ermites, la Casa del Fester... i passejar per la Vila i el Raval.

Que Cocentaina és un poble amb una gran riquesa natural ho demostren les diferents rutes per la serra de Mariola o els paratges del seu voltant.

Que Cocentaina és un poble amb un potencial turístic important és el que ens hem de creure de veritat, d’un turisme de qualitat, és clar! I això significa que l’Ajuntament ha de destinar suficients recursos econòmics i humans per a posar a l’abast de veïns i visitants l’oferta museística; per a intentar coordinar-se amb les iniciatives d’altres entitats i col·lectius a fi de sumar esforços i rendibilitzar l’oferta; per a difondre el patrimoni contestà i la qualitat de la seua oferta gastronòmica; per a publicitar on calga i de la manera més adequada la importància de triar Cocentaina com a destí turístic. No cal esperar que siga la Fira o les Festes de Moros i Cristians. Cocentaina ha d’estar oberta tots els dies de l’any. Fer poble és tot això i molt més.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content