Pegar-li la volta

martes, 05 de diciembre de 2017
MIREIA PASCUAL
MIREIA PASCUAL

Mireia Pascual és periodista. Premi Reina Sofia per la revista InDependientes.

La Columna - (martes, 05 de diciembre de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

El 68% dels joves han begut alcohol durant l’últim mes. Sí, com ho sentiu, menors d’edat. Ara peguem la volta a esta data. El 32% dels joves no ha consumit alcohol durant l´’ultim més. La major part dels joves sols pensen en eixir de festa i no preocupar-se de res. Val. Ara peguem la volta a este titular. Hi ha joves que pensen en el seu futur i els seus estudis o treballs. La majoria dels joves passen de tot, no tenen oci alternatiu.

Val ara peguem la volta al titular. Hi ha joves que sí tenen oci alternatiu, que els agrada la cultura, patinar, ballar, fer bàsquet, córrer maratons, llegir un bon llibre, veure una obra de teatre, anar al cine, caminar per la muntanya, berenar un bon crêpe, riure mentre mengen pipes i envien un WhatsApp. Es doneu compte com som la societat? Com generalitzem i marquem amb etiquetes a tothom. Com sempre destaquem lo negatiu? Perquè no destacar eixe 32% de joves que no beu alcohol durant tot el mes, que té actituds i aptituds en la vida, valors que transmetre. No tots els joves son iguals. Igual que no tots els adults som iguals.

Hui volia pegar-li una volta a lo quotidià per fer parar a tots els alcoians a pensar que tenim una Joventut plena de vida i futur i que etiquetar-los no servirà per a que es contagie tot lo meravellós que fan als qui no han aprés encara a fer-ho.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content