Per què Vox?

martes, 12 de noviembre de 2019
DANIEL MOLTÓ
DANIEL MOLTÓ

Daniel Moltó és periodista del diari El Mundo

La Columna - (martes, 12 de noviembre de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Analitzant els resultats de les darreres -encara que no necessàriament últimes- eleccions, molta gent es pregunta com ha pogut pujar tant una formació com Vox. Com es possible que, fins i tot, municipis que van donar l'alcaldia a Esquerra Unida ara voten majoritàriament a l'extrema dreta. Increïble. A banda de l'oportunitat que li han posat en safata de plata, Vox ha crescut perquè és l'opció fàcil, és un forat on es poden bossar les pors, la mala llet, el cabreig i el desencís.

Vox és un partit antisistema que es beneficiava fins ara de no formar part del sistema, podia dir el que volguera, fer tota la demagògia que volguera. I en té per a tots els gustos. Segurament hi haurà votants de Vox que no compartiran el seu rebuig a l'homosexualitat però que aproven les seues idees xenòfobes o aquells que no els agrada la seua postura davant la violència masclista però que els hauran votat per la por a l'independentisme i al pancatalanisme.

Vox té una resposta fàcil per a cada tipus de por. I aquesta falta d'escrúpols és tan perillosa que pot arribar a fer president d'un país a un personatge com a Trump. Als Estats Units ningú no ho va veure vindre. Molts van callar i el van deixar fer i dir. Després molts, fins i tot molta gent que el va votar, ho va lamentar.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content