Publicitat maltractada

viernes, 17 de febrero de 2017
XIMO LLORENS
XIMO LLORENS

Ximo Llorens és escriptor i periodista.

La Columna - (viernes, 17 de febrero de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia. Estava l’altra nit veient publicitat per la televisió i la pel·lícula dels nassos me la interrompia continuament. És un escàndal. No hi ha cap consideració cap a l’espectador. Cada dos per tres la pel·liculeta dels collinsos trossejant de la manera més inoportuna l’argument tan interessant de les marques comercials. Perque tu estàs d’allò més interessat mirant i escoltant que si no vas a Media Market és que eres tonto, i no tens per què, escolta, que els bigots i el careto de Charles Bronson en ‘Yo soy la justicia’ el talle el rotllo. Les pel·lícules fan la publicitat a banderes, és una tirania insuportable. Deu minuts de publicitat i, de sobte, hala, tall de sis o set minuts de pel·lícula, com si a algú l’interessara això. Així no es pot veure publicitat a gust home, per a això, mira, m’agafe El Gratis i me’l llig tan ricament sense interrupcions cinematogràfiques.

Si estic informant-me de que el nou producte de Bosque Verde et deixa les manises de la dutxa ‘como los chorros del oro’, no tinc perquè, de sobte, canviar a Charles Bronson pegant tirs. Les cadenes privades generalistes haurien de controlar més les pel·lícules i deixar-nos, als sofrits televidents, que pugam contemplar almenys una hora i mitja de publicitat continuada, per favor, sense interrupcions, i després, que posen deu minuts de pel·lícula si volen, moment que aprofitariem per anar a beure un got d’aigua i estirar les cames un poc pel corredor de casa, abans de tornar a la sala d’estar per tal de veure una altra horeta i mitja seguida d’espots publicitaris.

Hauríem d’escriure tots al defensor del televident protestant de la manera més enèrgica, i dir-li, ben claret, que volem veure anuncis publicitaris en condicions, no fragmentats per l’emissió d’inoportunes pel·lícules. Encara que siga ‘Ciudadano Kane’.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content