Qüestió de veïns

jueves, 20 de febrero de 2020
MARC GRAU
MARC GRAU

Marc Grau és periodista.

La Columna - (jueves, 20 de febrero de 2020)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Ja fa algun temps que ens va visitar Gloria amb les conseqüències de tots conegudes. Continuem escoltant que el temporal és el responsable de l’assolament de diverses vivendes.

En multitud de converses jo sempre he dit que no són els temporals qui tomben les cases. És la falta de mantiment. Bé siga culpa dels propietaris o de l’Ajuntament.

I ara explique el meu cas. No és la primera volta que dic que jo sóc veí de La Beniata, del carrer Alacant.

Ens acabem de gastar molts diners arreglant problemes estructurals. Vam contractar un arquitecte, tenim el projecte i vam demanar tots els permisos necessaris.

La meua casa ha passat la corresponen Inspecció Técnica d’Edificis.

Al costat tenim un solar buït. El nostre arquitecte ens ha confirmat que els problemes estructurals continuaran si no s’acondiciona este solar perquè per ell es filtren les aigües de pluja.

De fet, els nostres problemes estructurals son conseqüència de la filtració de les aigües.

Sabeu qui és el propietari d’este solar? L’Ajuntament d’Alcoi. El nostre veí és l’Ajuntament d’Alcoi i no sabem quins plans té per a este espai.

A més, en fer recentment la canalització del gas natural vam observar com una canonada estava trencada. Este tram es va arreglar, però desconeixem com está la resta.

Per això dic que els temporals no tomben les cases. És la falta de manteniment. I també dic que entre veïns ens hauriem d’ajudar, encara que el del costat siga l’Ajuntament d’Alcoi.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content