Recepta de salut

viernes, 20 de marzo de 2020
NURIA TRENZANO
NURIA TRENZANO

Técnico Superior de Deportes del Ayuntamiento de Alicante

La Columna - (viernes, 20 de marzo de 2020)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Parlar de salut en un moment tan especial i únic com és el moment en el qual es trobem, pot servir-nos per concienciar-nos de la importància que té a la nostra vida posar-li atenció a la prevenció.

No parlaré de virus ni de malalties rares… amb la esperança de que tota aquesta situació passe ben ràpid i pugam tornar a la normalitat, però si parlaré d’una recepta de salut, que no és altra que la necessitat de conviure amb una serie d’hàbits i pautes de vida que ens ajudaran a viure més i millor.

Primer ingredient, l’alimentació, base de la energía que ens mou, i sustent de l'estructura del cos. Segon, el dormir i el descans, com element i part inseparable de l’entrenament i de la vida, ja que resulta imprescindible recuperarse després del desgast.

Tercer, la higiene postural, basat en el moviment natural de les articulacions i de les cadenes musculars amb el treball d’estirament i tonificació. Quart, una ment cultivada i en pau, i com a últim ingredient i per damunt de tot, una hora al dia de moviment, d’exercici físic i d’activitat. Aquesta és la meua recepta de salut… salvant la distància al virus, clar está.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content