Sant Antoni sense rostir

viernes, 26 de enero de 2018
EZEQUIEL MOLTÓ
EZEQUIEL MOLTÓ

Ezequiel Moltó es director de Comunicación y Relaciones Institucionales de Vectalia.

La Columna - (viernes, 26 de enero de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

A la tradicional romeria de Sant Antoni enguany no s’ha pogut rostir. La sequera, les altes temperaturas i el vent  obligaren a la Generalitat a prohibir fer foc durant estos dies als paratges naturals. Una tradició secular, que reuneix a families i colles d’amics ha quedat descafeinada.

Això va provocar una notable reducció del número de persones que acudiren a Sant Antoni a disfrutar del dia, molts portaven entrepans a les motxiles i alguna coseta més, pero no van poder rostir xulles ni embotic com tots els anys.

 

Malgrat tot, l’Ajuntament admitia que esperan molta menos gent, però al final la afluencia va ser discreta. Ara el que cal es reinventar la tradició i adaptar-se a la normativa i tenir clar tots que la sequera es un problema molt greu.

La falta de plutja i de neu este hivern farà que les reserves d’aigua baixen i que en poques setmanes, si no canvia l’oratge i plou molt, els problemes de falta d’aigua per al consum tornaran a les portades del mitjans de comunicació.

Esperem que la sequera no aixugue la tradició de Sant Antoni, i si no s’ha pogut rostir enguany al mens pugam beure de l’aixeta este estiu.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content