Sempre apareix qui ho desbarata

miércoles, 28 de marzo de 2018
MARC GRAU
MARC GRAU

Marc Grau és periodista.

La Columna - (miércoles, 28 de marzo de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Emilio Duró va fer una conferencia esplèndida el 9 de Març a l’Agora d’Alcoi. El prestigiós conferenciant venia gràcies a l’esforç d’entitats como Jovempa, Rotary, Bni i Ajuntament. Com m’esperava la conferencia va ser magnifica. Ja havia sentit parlar d’ell.

Pero se’m va quedar especialmente gravat el trosset que parlava d’ aquells que sempre apareixen i ho desbaraten to. Son los cenizos, como es diu en castellá, els pesimistes. Eixos que passe el que passe tot ho veuen negre. Res hi ha ben fet. I m’explique.

La conferencia va ser divendres. Dissabte, menys de 24 horas després, vaig anar a vore un partit de xiquets que tenen entre 6 i 7 anys. Tot i perdre la final perqué l’equip contrari era millor jo vaig disfrutar també com un xiquet.

Quina manera de correr, de lluitar. Cap protesta a l’arbitre, cap falta. Joc net i ganes de guanyar, sí, clar. Pero ganes d’aprendre i divertir-se.

I en eixes que a mi em queia la baba i ve el pare de torn a dir-me que la temporada ha sigut un desastre, que hi ha hagut mal ambient entre els xiquets… I un seguit de coses que no em podía creure. I això que estaven jugant la final.

Em va amargar el dia, tu. Tan content que anava jo. I me’n vaig recordar d’ Emilio Duró. A estes persones que t’amarguen un bonic dissabte millor no sentar-les a taula, com va dir el conferenciant.

I el que més em pesa és que una festa esportiva infantil es convertisca en un conflicte on, gràcies a Deu, els xiquets no tenen res a vore.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content