Tots al teatre!

lunes, 29 de mayo de 2017
JESÚS TRELIS
JESÚS TRELIS

Jesús Trelis es periodista, cap de redacció del diari Las Provincias.

La Columna - (lunes, 29 de mayo de 2017)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Ja s’ha obert el teló. I ho va fer amb sentiments. Amb una mirada innocent  d’un xiquet sobre el món que ens envolta, de Faula teatre. Va arribar després Akari, dibuixant a colp de dansa, com creixem, com es fem, des que naixem. I a tot això, li seguirà un món de fantasies a Terra de dracs (als Salesians), i quatre ancianes indignades, avies revolucionaries, que faran en Femmes la seua particular revolta a l’escenari.

Ha tornat la Mostra de teatre amb històries que et parlem de realitats i fantasies de coses de la vida. La primavera valenciana en Punto G, el pas del temps i la finitut en la Maleïda Tardor; el drama dels refugiats, amb una versió molt particular de l’Odissea d’Homer.

La mostra de teatre d’Alcoi ens posa al llarg d’esta setmana davant de l’espill per a vore’ns com som i com és la nostra realitat. Hi haurà un elefant gegant per la plaça de Dins que es crida Hathi; els quatre genets de l’Apocalipsi i Blasco Ibáñez al record. Una tal Sofia, coneguda i desconeguda, ens farà un monòleg i l’ actor Rafa Alarcón ens farà riure descobrint la dura vida del programador.

Espectacles de circ amb Oníricus i L’Apartament, drames per fer-nos reflexionar en Camino del Cielo; un viatge a la cultura del poble morisc; enigmes per resoldre amb Bramant teatre i los Hijos de Verónica, amor, la mort, un musical... Un Concerto a Tempo d’Humore el dijous al Calderon, una Menás a truà divendres a la Glorieta... De la batalla d’Emilia Pardo Bazán a l’Univers de Kafka. Tot això es dona cita aquesta setmana a Alcoi.

L’escenari de la nostra ciutat es converteix en un terratrèmol de sensacions. De sentiments. Perquè el teatre per damunt de tot es això: sentiment que es desborda pels guions de mil històries que parlen de nosaltres.

La Mostra de Teatre és, sense dubte, una de les propostes culturals que més hauríem de mimar de les que al llarg de l’any hi ha a Alcoi. Donar-li suport i ser partícip d’ella és, fins i tot, una obligació.

Disfruteu del teatre, tot i que siga per solidaritat. Després de tot, tots som actors en el gran sainet o drama que és la vida. 

Bona funció i salut.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content