Un 2020 amb més preguntes que respostes

martes, 31 de diciembre de 2019
EZEQUIEL MOLTÓ
EZEQUIEL MOLTÓ

Ezequiel Moltó es director de Comunicación y Relaciones Institucionales de Vectalia.

La Columna - (martes, 31 de diciembre de 2019)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

2020 serà un any 'bisiesto', que comença demà dimecres al calendari gregorià. Serà l'any de la rata d'acord amb l hosròscop xinés, l'any internacional de la salut vegetal per l'ONU i l'any internacional de les infermeres i matrones d'acord amb l'Oms.

Els focs artificials de la nit de Cap d'Any a Alemanya alliberen unes 5.000 tones de particules fines a l'aire en una sola nit el que equival aproximadament a dos mesos de trànsit a les carreteres. La preocupació pel canvi climàtic i la protecció del medi ambient ha portat a la majoria de supermercats de retirar-los del mercat i alguns ajuntaments han declarat zones lliures de foc.

2020 comença amb més preguntes que respostes. Què faran els governs i les empreses per lluitar contra el canvi climatic? Europa es recuperara de la crisi política i de lideratge que arrosega? La crisi econòmica escamparà o anirà a més? La xarxa 5G revolucionarà la feina i la forma de viure a les ciutats? Per totes i moltes altres preguntes brindarem aquesta nit desitjant que 2020 siga un any carregat de bones notícies. Us desitge de tot cor, feliç any!!.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content