Un Ban Reial des del cor

viernes, 10 de enero de 2020
MIREIA PASCUAL
MIREIA PASCUAL

Mireia Pascual és periodista. Premi Reina Sofia per la revista InDependientes.

La Columna - (viernes, 10 de enero de 2020)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Com que aquest espai brindat per Radio Alcoi és de lliure temàtica, vull aprofitar-lo per agrair a tota la població la bona acollida que ha tingut el Ban Reial que Ses Majestats els Reis Mags em van demanar que escriguera.

Hi ha molts missatges que ells volien transmetre i alguns altres que tenen un to autobiogràfic, com passa a molts escriptors, que de forma inevitable plasmen amb paraules allò que porten dins. I vull que sapigueu que la meua gratitud va dirigida a tots i cadascun de vosaltres perquè res del que sóc seria possible sense l’educació rebuda a casa, l’amistat fraternal que tinc amb el meu germà, els Mestres i docents que he tingut a lo llarg d’anys tant a aquesta ciutat com a les posteriors ciutats d’acollida, però també els veïns que he tingut i tinc a Alcoi i a la societat en la que he crescut amb calidesa de poble i dimensions de ciutat.

Al Ban Reial esteu plasmats tots, els docents perquè m’heu ensenyat molt i perquè ma mare també ho és. La família pels principis que m’han transmès. Les amigues i amics perquè amb ells els he pogut reforçar i compartir i créixer junts. La meua versió professional mesclada entre el treball emocional I les addiccions. També l’amor pels animals, que he pogut desenvolupar principalment gràcies a les meues gossetes. El respecte per la natura, que és el que més compartim i gaudim junts la meua parella i jo.

Tot està plasmat als versos, si els rellegiu, trobareu tots els punts, incloent el pell amb pell en referencia al meu futur fill.Per això este Ban és de tots, els que sou pròxims a mi i em coneixeu i els que no, perquè m’heu permés créixer a esta ciutat. Gràcies també a l’Ambaixador per llegir-lo amb tanta passió. Gràcies a tots vosaltres per l’abraçada d’amor tan càlida que vaig rebre de tornada el dia de la burreta.

Gràcies de tot cor.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content