Una plaça il·legal

martes, 16 de enero de 2018
CRISTINA GÓMEZ
CRISTINA GÓMEZ

Cristina Gómez és guionista i actriu. També és 'Rubia en apuros' a YouTube.

La Columna - (martes, 16 de enero de 2018)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Bon dia a tots! Ahir es publicava que 17 anys després s’ha arribat a un acord que podria posar fi al periple de la Rosaleda. Què vos sembla? Hi ha gent quasi adulta que només ha conegut la Rosaleda en termes de conflicte. 

Fem una mica de memòria:

Al 2001 el govern del PP va decidir que entre moltes de les coses que s’havien de reparar a la ciutat en aquell moment, la Rosaleda s’enduia el premi.

Però al 2005 i gràcies a la labor de la Colla Ecologista La Carrasca el Tribunal va determinar que aquella reforma no complia amb els requisits urbanístics, i s’havia de restaurar la zona verda perduda i recuperar l’accés per a les persones amb mobilitat reduïda.

M’ature ací: sembla que aquella reforma de millorar La Rosaleda, poc.

Però que li va aportar a la ciutadania esta reforma? 

Doncs un parking executat per les reputadíssimes empreses (ironia, és clar) Ortiz e Hijos i Auplasa i 17 anys de culebró local.

Els anys han passat, l’empresa concessionària del parking ha anat fent caixa i ha deixat ben clar que perdre una sola plaça de parking no significarà deixar d’ingressar euros en el seu compte. 

Torne al principi, ahir, 15 de gener de 2018, la Colla Ecologista La Carrasca va acceptar la proposta de reforma presentada pel govern i que, entre altres coses, deuria retornar a la ciutadania alcoiana aquella zona verda i accessible per a tots que vam perdre, no ens oblidem, per la cobdícia de polítics i empresaris. 

Estaré molt pendent de la resolució judicial per vore si, per fi, els alcoians recuperem una plaça legal i que mai no deurien haver perduda. També espere que l’empresa executora complisca la sentència de 2014 i es faça càrrec de la meitat dels costos.

Tota la meua admiració pels que vetllen, reivindiquen i romanen ferms contra els abusos. Gràcies, Colla Ecologista La Carrasca, per defensar els nostres drets.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content