EDUCACIÓ

Alcoi cobreix totes les beques de menjador retallades pel Consell  

L’Ajuntament destina més de 18.000 euros per a que totes les famílies puguen fer ús del servei escolar

jueves, 30 de octubre de 2014
Menjador del col·legi Sant Roc. WEB SANT ROC
Menjador del col·legi Sant Roc. WEB SANT ROC

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat destinar 18.612,78 euros a les ajudes complementàries de menjador per a alumnes d’Infantil i Primària. Aquesta mesura cobreix la totalitat de la demanda de les famílies alcoianes, també les d’aquelles que no s’han vist satisfetes per les retallades en les aportacions de la Generalitat Valenciana, administració responsable d’aquestes beques, amb les seues retallades. En total durant el curs 2014 han sigut 78 els alumnes que han pogut gaudir d’aquest important servei gràcies a la partida pressupostària del Consistori alcoià.

En paraules del regidor d’Educació Manolo Gomicia, “l’Ajuntament d’Alcoi té entre les seues principals prioritats l’ajuda a les famílies que necessiten de serveis com el menjador escolar. La gestió del Consistori es basa en garantir el benestar de la ciutadania i per això s’ha destinat i es té previst destinar el pròxim curs una partida pressupostària que suplisca les mancances de la Conselleria en les ajudes, ja que l’administració autonòmica amb les seues retallades l’únic que fa es pujar els percentatges per a que menys famílies puguen accedir a aquestes beques, tan importants per a moltes famílies”.

Les ajudes, que arriben a 78 famílies alcoianes, son un programa pioner entre els municipis de la província creat pe l’Ajuntament amb l’objectiu de complementar les beques del Consell. Aquestes ajudes estan destinades a aquelles famílies necessitades que o no han rebut beca o la reben parcial, complementant-les per a que els seus fills puguen anar al menjador escolar de manera gratuïta. El muntant de l’ajuda es lliura directament a cada centre educatiu.

Les famílies beneficiades per aquestes ajudes pertanyen a col·legis públics i concertats: Horta Major, La Presentació, Santa Anna, Sant Roc, Sant Vicent, El Romeral, José Arnauda, Miguel Hernández, La Salle i Salesians Juan XXIII.

“Garantir la bona alimentació dels nostres xiquets i xiquetes i facilitar la conciliació laboral és una prioritat per a nosaltres. Per a l’Ajuntament suposa un important esforç cobrir les beques que el Consell ha retallat, però és una mesura necessària que hem pres i mantindrem en un futur per a que cap xiquet d’Alcoi es quede sense menjador escolar”, conclou Gomicia.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content