OCI JUVENIL

Escola per a joves sobre audiovisual

Es desenvolupará al Centre Cervantes Jove durant les vacances de la setmana de primavera

sábado, 04 de abril de 2015

Acte inaugural del CCJ

más información

L’Ajuntament d’Alcoi a través de la Regidoria de Joventut ha organitzat per a aquesta setmana de primavera una escola per a joves nascuts entre 1998 i 2003, centrada en el món audiovisual i que tindrà lloc en el nou CCJ, Centre Cervantes Jove. 

La novedosa iniciativa serà de cinc dies, des del dilluns 6 d’Abril fins al divendres 10 amb horari de matí d’11 a 14 hores. S’exigirà als participants una fiança de 10 euros que es tornarà a tots aquells participants que acudeixen al menys al 70% de les activitats; a més, es requerirà autorització paterna i la signatura de les normes d’utilització de l’espai i el material.

La regidora de Joventut Maria Llopis explica: “Opcions d’escoles de primavera per a nens fins a 12 anys hi ha, però continuem amb un gran buit per als joves que també tenen dies lliures i que encara que poden quedar-se a casa sols també tenen ganes d’aprendre, divertir-se i fer nous amics”. Llopis afegeix: “Pretenem que siguen uns dies molt lúdics però que a través de la diversió, els nostres joves aprenguen més profundament l’utilització de les eines audiovisuals, fonamentals per a comunicar-se en el món actual”.

L’escola es dividirà en les 5 grans parts d’un projecte audiovisual i es vorà casdascuna d’elles cada dia de la setmana: guió, producció, actuació, rodatge i edició, pel que és interessant mantindre una constància. “La intenció és acabar la setmana i que els joves es puguen emportar algún projecte fet per ells mateixos” afegeix la regidora.

Amb aquesta novedosa iniciativa, el CCJ dóna per tancat el mes de portes obertes que va començar el 14 de març amb la seua inauguració. En aquestes setmanes diferents entitats juvenils de la ciutat han donat a conèixer les seues activitats i s’han obert les sales de connexió a internet i d’oci.

Una vegada acabada la setmana de primavera ja començarà l’horari d’obertura definitiu i l’agenda estable d’activitats realitzades per l’empresa adjudicatària del servei tal i com explica l’edil delegada de l’àrea: “Aquesta escola és un bon colofó per a les portes obertes i després començarem ja l’agenda estable que segur que és un gran revulsiu per a l’oci, la formació i l’associacionisme dels nostres joves. D’altra banda, també és el moment després de fer una presentació més popular de donar a conèixer el centre de manera més personalitzada als joves alcoians a través dels centres educatius i del gran entramat associatiu alcoià”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content